Covid-19

Fenris 2020 er aflyst

Vi har besluttet ikke at afholde årets Fenrisløb!
Det er ærgerligt, men som situationen er nu, er det bedst at springe et år over.

Ambitionen med at give unge spejdere fra hele landet og på tværs af spejderkorps en god introduktion til at deltage på adventureløb har vi stadig - men på alt for mange områder, vil vi skulle gå på kompromis, som situationen med corona er lige nu. Det vil vi ikke.
Fenris skal være en fantastisk oplevelse, uanset om man er knap 11 år eller lige fyldt 16 - også for de ledere og hjælpere som gør det muligt, at 300 spejdere kan komme på adventureløb.


Hvad med Fenris 2021?
Næste år har alle (forhåbentlig) fået lært rutinerne der forebygger smittespredning, så vi håber at smitten er bedre under kontrol på det tidspunkt. Samtidig vil der være flere erfaringer med afholdelse af større udendørs spejderarrangmenter, som vi kan tage afsæt i og bygge videre på.

Tilmeld dig til vores nyhedsmail

Så er du en de første der får besked, når vi er tilbage i 2021!
Klik her for at tilmelde dig til nyhedsmailen.


På gensyn i mørket i 2021


Camilla og Glenn
Løbsledere i Fenristeamet

FAQ

...

Hvad så hvis jeg er for gammel til at deltage i 2021?

Vi ændrer ikke på alderskravene for Fenris. Så er du blevet for gammel til at deltage, er du til gengæld blevet gammel nok til at være med som hjælper. Det kan du læse mere om her.

Returnering af hjælperbetaling

Vi forventer at alle tilmeldte hjælpere har fået betalingen for tilmeldingen og t-shirts (hvis du har bestilt) tilbage inden 1. oktober.
Pengene returneres til det betalingskort (konto) der er blevet brugt ved tilmelding.

Hvornår afholdes Fenris 2021?

Forsiden er opdateret med info om Fenris 2021.

Status opdateret den 13. september 2020

Hvis Fenris 2020 skulle blive aflyst, enten fordi myndighederne eller vi ikke finder det sundhedsmæssigt forsvarligt at afholde løbet, vil deltagerbetaling naturligvis blive refunderet. Refundering af købte T-shirts afhænger af vores leverandør og aflystningstidspunktet.