Tilmelding

Ledige patruljepladser?


Update: Oprettelse af nye patruljer lukkede lørdag den 14. september 2019, kl. 16.00, da der nu er 60 godkendte patruljer.

Det betyder, at du fortsat kan tilmelde dig til en af de godkendte patruljer, hvis patruljen fortsat overholder §2 i løbsreglerne.

Er din patrulje ikke i oversigten, kan I skrive jer på venteliste ved at sende en mail til info@fenris.info og fortælle at I gerne vil med. Så får I besked, hvis der bliver plads til jer.

Tilmelding

Når tilmeldingen åbner den 19. august, kommer der et link til tilmeldingssiden her.

Tilmeldingssystemet er lavet, så man kan tilmelde sig enkeltvis derhjemme, så I slipper for at samle penge sammen og at en skal holde styr på alle oplysningerne.

Det er vigtigt at I oplyser de korrekte informationer ved tilmelding. Nogle år oplever vi at en forældre eller leder har skrevet sit eget mobilnummer og ikke spejderens. Det er ikke smart når vi vil ringe og høre patruljen om hvor de er, og vi så får kontakt med forældre eller ledere!

Vilkår ved tilmelding

Patruljerne tilmelder og betaler for deltagelse i løbet online i vores webshop.

Det koster 250 kr. pr. person at deltage. Når deltagerbetalingen er betalt, bliver den ikke refunderet ved afbud uanset grund, da betaling er bindende.

Dog bliver betalingen refunderet, hvis patruljen ikke deltager fordi vi har besluttet det, f.eks. på grund af overbooking.

Ender patruljen med ikke at deltage, fordi patruljen ikke overholder kravene i løbsreglerne, bliver betaling heller ikke returneret.

Se tilmeldte og godkendte patruljer

Fra den 1. september kan du se status på din patrulje her på siden.

Oversigten viser hvilke patruljer der ikke er godkendt og hvorfor. Det er jeres ansvar at få tilmeldt nok og med den rigtige alder, så patruljen kan blive godkendt.

De 60 patruljer der først er godkendt kommer med (hvis de når at blive godkendt inden 1. oktober).

Så patruljer der tilmelder sig senere, kan overhale patruljer som endnu ikke er fuldtallige og godkendt!

FAQ

Spørgsmål: Hvor mange patruljer kan deltage på Fenrisløbet?

Svar: På Fenris er der plads til 60 patruljer


Spørgsmål: Kan man være sikker på at komme med, hvis man tilmelder sig sidst i september?

Svar: Sidste år var løbet fyldt op ultimo september, så nogle patruljer blev afvist. Hvis I vil være sikre på at få en plads, anbefaler vi at I tilmelder jer i august eller i begyndelsen af september. Patruljen er først med, når patruljen er godkendt. Fra 1. september kan du se om der er plads her på siden.


Spørgsmål: Jeg er leder for spejdere der skal på Fenris - skal jeg deltage?

Det er ikke et krav at spejderne har ledere med, men du er meget velkommen til at være med som hjælper. Så har du mulighed for at se dine spejdere i løbet af Fenris. Vil du deltage som spejderleder, så er det muligt at være med som hjælper - vi har ikke gæstepladser. Læs mere om at være hjælper her.

Spørgsmål: Jeg fik ikke bestilt T-shirt ved tilmelding, men vil gerne have en - hvad gør jeg?

Glemte du at bestille T-shirt ved tilmelding, kan du lave en særskilt bestilling ved at klikke på den røde knap herunder.

T-shirten udleveres på løbet på basen.