Tilmelding

Ledige patruljepladser?


I diagrammet kan du se hvornår patruljerne tilmeldte sig i 2019.

Læs nedenstående om tilmelding og klik så her for at komme til tilmeldingssiden

Tilmelding

Når tilmeldingen åbner kl. 19.00 den 19. august, kommer der et link til tilmeldingssiden her. Klik her for at tilmelde dig

Tilmeldingssystemet er lavet, så man kan tilmelde sig enkeltvis derhjemme, så I slipper for at samle penge sammen og at en skal holde styr på alle oplysningerne.

Det er vigtigt at I oplyser de korrekte informationer ved tilmelding. Nogle år oplever vi at en forældre eller leder har skrevet sit eget mobilnummer og ikke spejderens. Det er ikke smart når vi vil ringe og høre patruljen om hvor de er, og vi så får kontakt med forældre eller ledere!

Vilkår ved tilmelding

Patruljerne tilmelder og betaler for deltagelse i løbet online i vores webshop.

Det koster 260 kr. pr. person at deltage. Når deltagerbetalingen er betalt, bliver den ikke refunderet ved afbud uanset grund, da betaling er bindende.

Ender patruljen med ikke at deltage, fordi patruljen ikke overholder kravene i løbsreglerne, bliver betaling heller ikke returneret.

Se tilmeldte og godkendte patruljer

Fra den 1. september kan du se status på din patrulje her på siden.

Oversigten viser hvilke patruljer der ikke er godkendt og hvorfor. Det er jeres ansvar at få tilmeldt nok og med den rigtige alder, så patruljen kan blive godkendt.

De 60 patruljer der først er godkendt kommer med (hvis de når at blive godkendt inden 1. oktober).

Så patruljer der tilmelder sig senere, kan overhale patruljer som endnu ikke er fuldtallige og godkendt!FAQ

Hvor mange patruljer kan deltage på Fenrisløbet?

På Fenris er der plads til 60 patruljer

Hvornår lukker tilmeldingen?

Tilmeldingen lukker ikke en bestemt dato. I stedet lukker tilmeldingen, når vi har 60 godkendte patruljer. Nogle år er det midt i september, andre år er det lidt før eller lidt senere.

Kan man være sikker på at komme med, hvis man tilmelder sig sidst i september?

Løbet plejer at være fyldt op medio september, så nogle patruljer er i fx. 2018 og 2019 blev afvist. Hvis I vil være sikre på at få en plads, anbefaler vi at I tilmelder jer i august eller i begyndelsen af september. Patruljen er først med, når patruljen er godkendt. Læs om godkendelsen her. Fra 1. september kan du se om der er plads her på siden.

Jeg er leder for spejdere der skal på Fenris - skal jeg deltage?

Det er ikke et krav at spejderne har ledere med, men du er meget velkommen til at være med som hjælper. Så har du mulighed for at se dine spejdere i løbet af Fenris. Vil du deltage som spejderleder, så er det muligt at være med som hjælper - vi har ikke gæstepladser. Læs mere om at være hjælper her.

Jeg fik ikke bestilt T-shirt ved tilmelding, men vil gerne have en - hvad gør jeg?

Glemte du at bestille T-shirt ved tilmelding, kan du lave en efterbestillling her.

T-shirten udleveres på løbet på basen.